Στον πρότυπο παιδικό σταθμό Παίζω – Λύνω στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, λειτουργούν βρεφονηπιακό τμήμα και νηπιαγωγείο.

Ο σταθμός στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο 500 τ.μ με ειδικά διαμορφωμένους –για τις ανάγκες των παιδιών– χώρους, ενώ πλαισιώνεται από έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο, συνολικής έκτασης 2 στρεμμάτων, όπου το παιδί μπορεί να έρθει σε επαφή με τη φύση, να εκφραστεί ελεύθερα, να καλλιεργήσει όλες τις αισθήσεις του και, φυσικά, να μάθει μέσα από το παιχνίδι.

Αρχικός στόχος του παιδικού μας σταθμού είναι η ομαλή μετάβαση του παιδιού από το οικογενειακό περιβάλλον στο σχολικό. Με οδηγό τη γνώση και την εμπειρία μας και συνοδηγό την αγάπη, παρέχουμε στα παιδιά το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, για να μπορέσουν να αναπτύξουν τις κλίσεις τους, να απελευθερώσουν τη φαντασία τους, να αποκτήσουν κριτική σκέψη, να νιώσουν ασφάλεια και να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους, επιτυγχάνοντας έτσι τη συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοσωματική τους ανάπτυξη.

Το σύστημα εκπαίδευσης του παιδικού σταθμού Παίζω – Λύνω, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, είναι βασισμένο στο αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Δια Βίου Μάθησης, ενώ παράλληλα είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι ειδικοί συνεργάτες του παιδικού σταθμού διαθέτουν πολυετή εμπειρία και φροντίζουν για τη συνεχή επιμόρφωσή τους.

Ο Παιδικός Σταθμός

Ο πρότυπος παιδικός σταθμός Παίζω – Λύνω στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης παρέχει στα παιδιά το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον για την ολόπλευρη ανάπτυξή τους.

Τμήματα

Στον παιδικό μας σταθμό φιλοξενούμε βρέφη από 6 μηνών έως νήπια 5 χρόνων. Τα τμήματά μας είναι διαμορφωμένα ώστε να παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα και οι κατάλληλες γνώσεις, ανάλογα με την ηλικία κάθε παιδιού.

Πλήρης Σίτηση

Στον παιδικό μας σταθμό λειτουργεί κουζίνα με εξειδικευμένη μαγείρισσα, η οποία ετοιμάζει καθημερινά με φρέσκα υλικά το πρωινό αλλά και το μεσημεριανό των παιδιών, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής εναρμονισμένο με τις ανάγκες τους.

Μεταφορά

Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ιδιόκτητα λεωφορεία με τη συνοδεία νηπιαγωγών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ασφάλεια, καθώς και στην ακρίβεια του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί για την ώρα παραλαβής και παράδοσης του παιδιού.

To Top