Στον πρότυπο παιδικό σταθμό Παίζω – Λύνω, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, λειτουργούν βρεφονηπιακό και παιδικό τμήμα.

Ο σταθμός στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο 500 τ.μ., με ειδικά διαμορφωμένους -για τις ανάγκες των παιδιών- χώρους, ενώ πλαισιώνεται από έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο, συνολικής έκτασης 2 στρεμμάτων, όπου το παιδί μπορεί να έρθει σε επαφή με τη φύση, να εκφραστεί ελεύθερα, να καλλιεργήσει όλες τις αισθήσεις του και, φυσικά, να μάθει μέσα από το παιχνίδι.

Αρχικός στόχος του παιδικού μας σταθμού είναι η ομαλή μετάβαση του παιδιού από το οικογενειακό περιβάλλον στο σχολικό. Με οδηγό τη γνώση και την εμπειρία μας και συνοδηγό την αγάπη, παρέχουμε στα παιδιά το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, για να μπορέσουν να αναπτύξουν τις κλίσεις τους, να απελευθερώσουν τη φαντασία τους, να αποκτήσουν κριτική σκέψη, να νιώσουν ασφάλεια και να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους, επιτυγχάνοντας έτσι τη συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοσωματική τους ανάπτυξη.

Το σύστημα εκπαίδευσης του παιδικού σταθμού Παίζω – Λύνω, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, είναι βασισμένο στο αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Δια Βίου Μάθησης, ενώ παράλληλα είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι ειδικοί συνεργάτες του παιδικού σταθμού διαθέτουν πολυετή εμπειρία και φροντίζουν για τη συνεχή επιμόρφωσή τους.

Ο Παιδικός Σταθμός

Ο πρότυπος παιδικός σταθμός Παίζω - Λύνω, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, παρέχει στα παιδιά το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον για την ολόπλευρη ανάπτυξή τους.

Τμήματα

Στον παιδικό μας σταθμό φιλοξενούμε βρέφη από 6 μηνών έως την υποχρεωτική εκπαίδευση. Τα τμήματά μας είναι διαμορφωμένα, ώστε να παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα και οι κατάλληλες γνώσεις, ανάλογα με την ηλικία κάθε παιδιού.

Παροχές

Ο πρότυπος παιδικός σταθμός Παίζω Λύνω προσφέρει όλες τις απαραίτητες παροχές, διασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και φροντίδα των παιδιών, αλλά και την επιμόρφωση και ενημέρωση των γονέων, πάνω σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων.